sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Wanhan Holviston Joulu

Eilen lauantaina oli se odotettu päivä. Hamina Bastionissa oli Wanhan Holviston Joulu tapahtuma. Siellä oli myynnissä paljon kaikenlaista ihanaa Eniten minua kiehtoo käsintehdyt asiat, kuten havukranssit tai puiset tonttu-ukot. Tällä kertaa me ei ostettu kuin valkosipulista Gouda juustoa, pieni toffeekakku, poitsulle pipo ja puinen J-kirjain. Riisipuroa käytiin annos syömässä. 

Samaan pöytään meidän kanssa tuli pariskunta olut pullojen kanssa. Okei, en itsekään ole mikään kuppiinsylkijä, mutta tuollaisissa koko perheen joulutapahtumissa voisi alkoholin myynnin jättää väliin. Tai sitten sitä saisi nauttia vain tietyssä paikassa, ei siellä missä muut perheet syövät. 

Tässä on Oi paketti liikkeen pöytä. Heillä oli ihania lahjapapereita ja olisin voinut ostaa niitä jos meillä olisi sellaisia joululahjoja joita tarvitsee paketoida, mutta tänä vuonna ei ole.

Ulkona oli ihana rivi jäälyhtyjä. Osaisinkohan tehdä meidänkin pihaan tällaisen :)Toffeekakku joka ostettii


Ihania leivonnaisia


Lapsille oli ulkona ratsastusta. Ja kaverikoiria pääsi rapsuttelemaan.


Tänään sunnuntaina Kotkassa olisi Joulumaa tapahtuman toinen päivä. Taitaa kyllä jäädä meidän perheeltä väliin. Itse olen yövuorossa para-aikaa eikä ajokelikään ole paras mahdollinen. Harmittaa, mutta ehkä sitten ensi vuonna!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tuo minulle iloa päivään, kiitos siintä :)