lauantai 10. marraskuuta 2012

Joulu kurkistaa nurkan takaa

Tällä viikolla meille tuli joulu <3 Mutta ei ihan kokonaan vielä, hiljaa hyvä tulee! ;)
 
Lipaston laatikoiden vetimiin laitoin jouluiset sydämet roikkumaan. Viime vuonna ostetut sydämet on kiva pieni yksityiskohta :)
 
 
Ruokailuhuoneeseen laitettiin torstaina jouluverhot. Sydänkynttilälyhty (?) onkin roikkunut tuossa viime joulusta xD Mitä sitä turhaan siirtämään jos se sopii sisustukseen eikä se ole vain joulukoriste :)
 
 
Olohuoneen neljän lokerikon hyllykössä on Partyliten somiste, jossa on Ikeasta ostetut joulukoristeet. Kynttilää vaan ei voi polttaa koska muuten palaa koko hyllykkö. Onneksi meillä on yksi led kynttilä jonka voi laittaa oikean kynttilän tilalle.
 
 
Olohuoneessa on myös jouluverhot mutta kaikki kuvat epäonnistuivat jotka äsken otin. Noh, näette ne myöhemmin. Postissa on tulossa verhot yläkerran vessaan. Keittiöstä ja yläkerran makuuhuoneista puuttuu verhot. Makuuhuoneisiin tuskin edes laitetaan jouluverhoja koska ei ole ylimääräisiä. Alkuviikosta löysin kirppikseltä 2 metriä pitkän punaisen sydänkapan jonka lyhensin kahteen osaan ja pistin kylpyhuoneen ja vessan ikkunoihin, niistä tuli ihan kivat vaikka itse sanonkin :)
 
Nyt on pakko poistua koneen äärestä nukkumaan, aamulla töihin.
 
Nähdään ja ihanaa Joulun odotusta teille <3
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tuo minulle iloa päivään, kiitos siintä :)