sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Joulun toinen hankinta

Tilasin eilen netistä Antikvariaatti sivulta Kotilieden Suuri joulukirja- kirjan. Monesta blogista näin kuinka kirjaa hehkutettiin, niin tuumasta toimeen ja tilaus menemään! Toivottavasti kirja saapuu ensi viikolla, olen kylläkin koko viikon aamusta iltaan töissä etten ehdi postissa käymään, harmi.  

Minulla on jouluksi jo niin paljon suunnitelmia mitä haluaisin toteuttaa. Piparkakkutalo, jouluseimi, joulukortit, joulukalenteri, itsetehtyjä joululahjoja, evankeliumin lukeminen, aamulla riisipuuron syönti ja joulusauna. Joulukirkko, voi kuinka se olisi ihanaa; "kello löi jo viisi, lapset herätkää! Juhani ja Liisi, muuten matka jää"; ihana joululaulu. Joululauluja olisi ihana mennä kirkkoon kuuntelemaan. Joulupukkia meille tuskin tulee kun poika ei vielä ymmärrä Joulupukista mitään. Oikea joulukuusi meillä oli jo viime vuonna. Jouluvalot sisällä ja ulkona. 
Mitähän vielä, tai mitähän unohdin. Tuossa oli kyllä jo niin paljon ettei kaikkea varmaankaa tule toteutettua ehkä. Niin ja haluaisin tehdä jouluruoat ihan itse alusta loppuun. Kinkku olisi kiva kokeilla paistaa meidän keittiön puu-uunissa (?), mutta me ei olla kertaakaan laitettu sinne tulia kun ollaan omakotitalossa asuttu. Pitää ottaa tehtävä listalle uunin lämmitys lähiaikoina ;)


Ihanaa joulun odotusta Teille <3


2 kommenttia:

  1. Moikka, kyselit siitä Salaisesta Jouluystävästä. Parhaiten saat asiasta selvää kun käyt lukemassa seuraavan postauksen Joulureen blogissa :) Siinä on melko kattavasti selitetty jutun juju.

    http://joulureki.blogspot.fi/2012/08/salainen-jouluystava-2012.html

    VastaaPoista
  2. Moi! Minulla on kanssa piiitkä lista mitkä asiat haluan ehdottomasti jouluumme, nyt kun ehkä sen vietämme ihan omassa kodissa, omalla perheellä! En kuitenkaan ajatellut stressata; pitää keskittyä oleelliseen ja mennä lasten ehdoilla :D Muuten tulee stressijoulu ja se ei ole ainakaan tavoitteissa! Mutta joulubloggaus on siksi niin kivaa, että voi tehdä joulujuttuja jo tässä vaiheessa, kokeilla kaikkea uutta ja vanhaakin.

    VastaaPoista

Kommenttisi tuo minulle iloa päivään, kiitos siintä :)